Societat

El pare de la dona tirotejada a Cerdanyola apunta a una possible venjança

Francisco Rivero indica que “s'imaginen” qui podria ser l'autor d'aquest delicte i que no els ha sorprès que hagi succeït

La víctima de 51 anys treballa a l'empresa de construcció del seu progenitor.

Francisco Rivero, el pare de la dona tirotejada aquest dimecres a la tarda per uns desconeguts a Cerdanyola del Vallès, ha apuntat avui a una possible venjança, relacionada o bé amb els negocis familiars o bé amb els dels fills de la víctima, com a mòbil del succés en què la seva filla va resultar greument ferida. Rivero ha indicat que “s'imaginen” qui podria ser l'autor d'aquest delicte i que no els ha sorprès que hagi succeït: “Encara no han detingut a ningú però sabem d'on pot sortir això”, ha comentat l'home que no ha volgut donar més detalls.

Els fets van passar al carrer la Bassa, ubicat al cèntric barri de Cordelles de Cerdanyola del Vallès, en una zona residencial molt tranquil·la i on principalment hi ha cases unifamiliars. Segons ha explicat Rivero, l'agressió es va produir al voltant de tres quarts de vuit del vespre quan la víctima, Encarna Rivera, estava maniobrant per entrar a l'aparcament familiar amb el seu vehicle. “Ella tornava del despatx que tenim a Ripollet quan dos motoristes van passar i van disparar-la cinc vegades en diverses parts del cos, entre elles als pulmons”, ha indicat.

Encarna Rivero, de 51 anys, treballa a l'empresa de construcció del seu progenitor.

Els Mossos d'Esquadra mantenen oberta la investigació, i la dona està ingressada a la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona, on ahir va ser operada d'urgència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.