Societat

Troben el cadàver d'un home i una dona en una empresa de Castellbisbal

Els cossos, trobats dimarts dins d'una nau de l'empresa, presentaven evidents signes de violència

La hipòtesi que cobra més força és que l'home va matar la seva companya de feina i després es suïcidar

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un home i una dona, els cadàvers dels quals han estat trobats, amb evidents símptomes de mort violenta, en una nau industrial de Castellbisbal , en un cas en el qual la policia catalana descarta que hagin intervingut terceres persones.

Segons que ha informat la policia catalana, les dues víctimes són un home de 43 anys i una dona de 41, tots dos de nacionalitat espanyola, que mantenien una relació empresarial des de feia temps i els cadàvers dels quals van ser trobats en una de les naus de l'empresa en la qual treballaven, amb evidents signes de violència.

Els Mossos d'Esquadra, que no van trobar cap indici que les portes d'accés a l'empresa estiguessin forçades, descarten que en el crim hi hagin participat terceres persones.

Fonts pròximes a la investigació han precisat a Efe que la hipòtesi que cobra més força és que l'home matés la seva companya de feina i després se suïcidés.

L'àrea d'investigació criminal de la regió metropolitana nord dels Mossos d'Esquadra manté oberta una investigació per aclarir les circumstàncies del crim, en un cas en el qual el jutge ha decretat el secret del sumari.

Els dos cadàvers van ser trobats cap a la una de dimarts passat a la matinada en una de les estances de la nau, situada al polígon industrial de Castellbisbal sud.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.