Societat

SUCCESSOS

Troben morta una parella d'empresaris a Castellbisbal

Els Mossos descarten que fossin assassinats per terceres persones i s'apunta a un suïcidi dels dos socis

Eren dins d'una nau industrial tancada

Els Mossos d'Esquadra van informar ahir que dimarts a la matinada van trobar morts un home i una dona dins el seu negoci, situat en una nau industrial al municipi de Castellbisbal (Vallès Occidental).

Es tracta d'Olga Cobo, veïna de Viladecavalls, de 41 anys i mare de tres fills, i el seu soci Juan, de 43 anys. La policia catalana ja ha descartat que les víctimes fossin assassinades per terceres persones perquè les portes de l'empresa estaven tancades i no havien estat forçades. D'aquest tràgic succés, ahir no van transcendir més detalls ja que el jutge que s'ha fet càrrec de la instrucció ha ordenat el secret de sumari.

Estrangulada i penjat

L'Àrea d'Investigació Criminal Metropolitana Nord dels Mossos d'Esquadra intenta aclarir ara aquest cas, que ha colpit familiars i amistats de totes dues víctimes.

Rocío Rodríguez, responsable d'un negoci situat just al costat de l'empresa de les víctimes, va explicar que tots dos eren “encantadors”, i que fa vuit anys van instal·lar-hi Madecor, una empresa de mobles i complements de cuina fets a mida, on no semblava que tinguessin problemes econòmics perquè “sempre hi havia camions carregats de material”, segons l'ACN.

La testimoni va afegir que els Mossos van trobar la dona estrangulada i el seu soci, penjat. Van ser les respectives parelles dels dos empresaris que en veure que no arribaven a casa van anar a la nau industrial i, en no poder-la obrir, van alertar la policia catalana, que va trobar els dos cadàvers.

D'altra banda, la filla d'un constructor que va ser tirotejada dimecres a Cerdanyola del Vallès continua estable dins la gravetat, segons van informar ahir fonts de l'hospital Vall d'Hebron. Encarna Rivero va rebre els trets de dos motoristes i la seva família va afirmar que podia ser una revenja. Segons algunes fonts, una germana i la dona ferida mantenen una disputa per una herència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.