Societat

Indignat amb els sindicats de Silla

DES DE L'APARADOR

El passat dijous 23 de febrer, els sindicats majoritaris convocaren concentracions a tots els pobles, contra les retallades en els serveis públics; en el cas de Silla, no varen reunir ni un centenar de persones a la plaça del Poble. Es posà de manifest que els sindicats de la nostra localitat no saben convocar una concentració (ni un sol cartell, ni un band anunciaven la concentració; sols una convocatòria difosa per internet); ni tenen cap d'interès, ni convicció sindicalista, ni compromís personal, ja que ni assistiren els màxims representants sindicals. Pel que fa a la presència dels representants institucionals va ser quasi nul·la, perquè sols assistiren 3 dels 17 regidors del consistori.

Resulta vergonyós el comportament del sindicats de la localitat, primer amb el tema de la reducció dels llocs de treball (RPT) de l'ajuntament; fins i tot CGT (sindicat anarquista) s'abstingué en la votació, que donava via lliure a l'acomiadament de treballadors i treballadores. A fi de comptes, degueren pensar molts d'ells ben asseguts a una poltrona, als funcionaris de classe A no els tocaven ni un gallet dels seus salaris.

Des de la ciutadania es reclama una regeneració democràtica en la política i, des del meu punt de vista, també fa falta una regeneració en el món sindical. Per això els qui defensem la societat en què vivim i veiem com una barbàrie el que s'està fent amb la societat del benestar i dels serveis públics, també ens indignem amb els nostres representants en l'àmbit laboral, ja que també ells són responsables de la situació que estem vivint, pactant inclús amb la patronal convenis col·lectius que no beneficien els treballadors; com tampoc s'atreveixen a convocar la vaga general que es mereix el mal govern que tenim, és natural que cada dia més treballadors i treballadores desconfien d'ells.

Així que jo proclame la meua indignació cap a la classe sindical que, a l'igual que la política, està fent les coses malament i més encara quan continuen els mateixos de sempre, com per exemple passa a l'ajuntament, amb càrrecs perpetus. Silla necessita un canvi en les files sindicals d'UGT, CCOO, Intersindical, CGT, CSIF, AVA, UNIÓ-COAG... No podem deixar passar l'oportunitat que estem tenint en la “Primavera Valenciana” i hem de fer eixe canvi que demanda la ciutadania.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.