Festes populars i fires

MOLINS DE REI (Baix Llobregat)

Tres Tombs

Amb concurs fotogràfic

La festa dels Tres Tombs a Molins de Rei començarà de bon matí amb un esmorzar popular . A les onze s'iniciaran les feines per enganxar els carros als cavalls i formar el passant. A les dotze del migdia, sortiran més d'un centenar de cavalls i una cinquantena de carruatges per fer un recorregut que els portarà pels carrers més cèntrics i cap a l'església per rebre les benediccions. A la tarda hi haurà ball. Els organitzadors han convocat una nova edició del concurs fotogràfic.

4 de març. Pels carrers del centre, a les 12h.

ALTRES TRES TOMBS...

Castellbisbal (Vallès Occ.)
Dia 3, sopar del carreter, amb traspàs de la bandera, i dia 4, a les 9h, esmorzar; a les 11h, concert de la Banda del Col·legi Pare Manyanet i passades d'un centenar de cavalls i uns 50 carros.
Deltebre (Baix Ebre)
Dia 4, a les 9h, esmorzar per als participants i a les 11h, sortida d'unes 200 cavalleries.
S.Joan de Vilatorrada (Bages)
Dia 4, a les 11.30h, del migdia, Tres Tombs amb l'acompanyament del conjunt instrumental Diuen K Sona. Obsequi de tortells i a la tarda, ball.
St. Miquel de Balenyà (Osona)
Dia 3, a les 16h, passeig amb carro per a la quitxalla, sardanes i xocolata i dia 4, a les 9h, esmorzar i a les 12h, inici del passant.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.