Societat

Lliuren 90.000 firmes al Deutche Bank per evitar el seu desnonament

Una parella vol que s'aplique en el seu cas la dació en pagament

Es quedarien a l'immoble en règim de lloguer

Una parella ha lliurat 90.000 signatures al Deutsche Bank per demanar a l'entitat que salde la seua hipoteca amb el lliurament de l'habitatge, situat a Alfafar, barata el lloguer de l'immoble i evitar així ser desnonats.

L'entitat “estudiarà el cas” com fa amb la resta dels seus clients, si bé ha apuntat que és la primera vegada que reben una sol·licitud de dació en pagament i que, de fet, el banc té “molt pocs casos” d'execucions d'hipoteca.

Els mateixos afectats, acompanyats per representants dels col·lectius que els han donat suport, han fet lliurament de les firmes en l'oficina principal del Deutsche Bank a València. La iniciativa ha estat organitzada per Actuable, que va començar-ne la recollida després de conéixer que aquesta parella podia ser desnonada el pròxim 21 de març i perdre la custòdia de les seues filles de 3 i 7 anys.

Des de la Plataforma d'Afectats per les Hipoteques també han advertit que si l'entitat no accepta aquesta proposta, la família es “quedarà al carrer”, ja que no té cap altre domicili alternatiu en què allotjar-se.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.