Festes populars i fires

LA CELLERA DE TER (Selva)

39a Fira de la Matança del Porc

Degustar un dinar de matança

El dinar popular (a la imatge de sota), que té com a menú amanida, fesols vermells –un llegum molt delicat que es conrea només per a l'ocasió–, fetge amb mantellina –plat típic de la Cellera– i botifarra i carn a la brasa, és l'acte central d'aquesta festa, que amb el temps s'ha convertit en un referent a la demarcació. Tant és així, que enguany s'espera la visita d'un grup de la Catalunya Nord, atrets per la gastronomia i les ganes de conèixer un dia de matança. També hi haurà fira de brocanters, d'artesania i de productes del porc, trobada d'intercanvi de plaques de cava, visites guiades al poble, sardanes, missa i l'animació dels grallers i geganters.

11 de març. Dinar a les 13.30 h a l'entrada del poble (12 €), al costat de la Ruta del Carrilet. Fira fins al centre del poble.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.