Festes populars i fires

CASTELLÓ (Plana)

Festes de la ciutat

Magdalena, vítol!

Tot i que l'acabament de les festes de Castelló sempre és el mateix i que, al crit de “Magdalena, vítol!”, es clouran el proper diumenge 18 de març, ara comença un temps de color, relacions socials, música al carrer i tradicions.

El dissabte 10 de març està previst l'obertura del Mesó de la Tapa i també el pregó de la festa a les 16 hores, per servir de marc al dia següent, quan milers de castelloners pujaran a l'ermita del Lledó en la tradicional romeria de les canyes, per recordar els avantpassats i les tradicions i els costums més antics.

Durant la resta de la setmana, cal destacar les mascletades del migdia prop de la plaça del Primer Molí, l'encesa de les Gaiates del dilluns 12 de març a les 20 hores, concursos de paelles, el XXIV Festival de Música de Festa amb la participació de bandes del Japó, Ucraïna, Eslovènia, Croàcia, Anglaterra i Suïssa, així com la coneguda ofrena de flors a la Mare de Déu del Lledó, les demostracions de música popular i folklòrica i altres actes d'animació de carrer, que procuren farcir huit dies de festa que es rematen a la balconada de l'ajuntament de la vila el diumenge 18.

Del 10 al 18 de març. Activitats als carrers i a les colles.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.