Societat

S'entrega a la justícia el mestre acusat d'abusos sexuals

Es va presentar al jutjat de guàrdia ahir a la nit després d'haver faltat al juí que s'havia de celebrar contra ell

El professor de primària acusat d'abús sexual a nou xiquetes entre 7 i 12 anys es va presentar finalment ahir dilluns a la nit al jutjat de guàrdia de Castelló per entregar-se a la justícia, després que aquell mateix dia no acudís al judici que s'havia de celebrar contra ell.

Segons informa el Tribunal Superior de Justícia (TSJ) valencià, la magistrada ha acordat la seua detenció, d'acord amb el que va ordenar la secció segona del jutjat. El professor ha passat la nit a les dependències policials i aquest dimarts ha de comparéixer davant la secció segona de l'Audiència de Castelló, que acordarà la mesura cautelar que estime convenient. El fiscal reclama 35 anys de presó i 6 d'inhabilitació.

El professor, que exercia al col·legi públic Vicente Artero de Castelló de la Plana, està acusat de nou delictes d'abús sexual i d'un delicte de corrupció de menors en la modalitat de pornografia infantil. Segons l'acusació, el docent va exercir abusos durant l'horari escolar i dins del centre, realitzant a més algunes fotografies a les menors.

El mestre estava citat aquest dilluns en compareixença a l'Audiència de Castelló però n'havia sol·licitat l'ajornament per motius de salut. Després de ser-li negat aquest ajornament, l'acusat no va comparéixer i es va presentar a darrera hora de dilluns al jutjat de guàrdia on va ser detingut i ha passat la nit en dependències policials, ha confirmat el TSJCV.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.