Societat

Dos castellonencs es troben retinguts en una fàbrica del Caire

El Ministeri d'Afers Exteriors assegura que estan “bé” i que n'està gestionant l'alliberament

Dos ciutadans de Castelló es troben retinguts des de dissabte passat en l'interior d'una fàbrica de ceràmica del Caire a conseqüència d'un conflicte laboral, segons han informat aquest dimarts fonts de l'empresa. El Ministeri d'Afers Exteriors i de Cooperació ha precisat que els dos espanyols estan “bé” i que s'estan portant a terme les gestions pertinents per a aconseguir-ne l'alliberament.

Els dos castellonencs “mengen i dormen” al costat de nou italians en una cambra, on estan retinguts per un ampli grup de treballadors de l'empresa que reclamen una sèrie de millores laborals, segons ha explicat un assessor de la fàbrica des de Castelló, Ricardo Castellans. Als treballadors els tenen “segrestats” i “els donen menjar i aigua i els deixen anar al vàter”, ha afegit.

Els espanyols es trobaven a la fàbrica, de nom Cleòpatra, per motius professionals i, per tant, no resideixen permanentment a Egipte, ha precisat Castellans, que ha afegit que representants de l'ambaixada i el consolat d'Espanya al Caire “hi han anat per veure'ls”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.