Societat

Exposició de Pintura de Fanny Grau a la seu del PSPV de Tavernes

La mostra coincideix amb la remodelació de la Casa del Poble

Els Joves Socialistes de Tavernes realitzen a la Casa del Poble una exposició Pictòrica, l'artista és la vallera Fanny Grau Noguera, llicenciada en Belles Arts que va inaugurar la seua exposició titulada “Des de la Cambra, un recorregut per la interpretació d'una idea” a la seu del PSPV de Tavernes de la Valldigna al Carrer Metge Grau. Aquesta exposició restarà oberta al públic fins al dia 14 de Març.

Cal destacar la nova imatge que té el local, un nou aspecte que els més joves li han volgut donar, per tal de fer-ho atractiu per a començar una dinàmica de realitzar activitats en ella, amb està iniciativa volen obrir la Casa del Poble a tota aquella gent que vulga exposar les seues obres, realitzar conferències, entre altres coses, el que és vol es deixar un espai a la Cultura, que la gent sàpiga que té un lloc on pot anar per a gaudir del que es fa i proposar coses.

El secretari local de l'agrupació Omar Sala, va agrair a tota aquella gent que va participar en la remodelació de la seu i també a Fanny la seua col·laboració i per el mural que ha realitzat i fer-nos gaudir de la seua obra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.