Societat

successos

Abandona la filla després de voler matar l'exdona

Un jutjat de Sabadell ha ordenat l'ingrés a la presó d'un jove de 26 anys, veí de Terrassa i de nacionalitat boliviana, a qui s'acusa d'haver intentat matar la seva exdona i abandonar la seva filla, de només sis mesos, al costat d'un contenidor d'escombraries.

Els fets van passar l'última setmana de febrer. La investigació policial es va iniciar el dilluns dia 27, quan un grup de joves es van presentar en una comissaria dels Mossos d'Esquadra amb un nadó que acabaven de trobar abandonat a Barberà del Vallès. Dues hores més tard, un mosso fora de servei que passejava per la riera de Rubí, al terme municipal de Terrassa, va descobrir una dona al fons d'una sèquia, al costat d'una carretera, amb lesions al coll. La dona, que estava tapada amb branques i fulles, va relatar que la seva exparella l'havia colpejat i escanyat, fins a perdre els sentits, i que s'havia emportat la seva filla de pocs mesos.

La investigació policial ha permès reconstruir els fets i situar-los a la matinada del 26 de febrer. La parella havia anat a Barcelona, de festa, i en tornar cap a casa van passar a recollir la nena, que s'havia quedat amb uns amics. De sobte, la dona es va trobar malament i el conductor va parar el cotxe. Aleshores va atacar la seva excompanya amb un ànim evident de treure-li la vida. La va escanyar i la va abandonar a la sèquia, creient que era morta, on després la va trobar el mosso. A continuació, l'agressor va conduir fins a Barberà abandonant també la criatura. Tres dies després es va entregar a la policia.

Tant la dona com la seva filla van ser ateses al Parc Taulí de Sabadell i es troben en bon estat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.