Festes populars i fires

FIGUERES (Alt Empordà)

Fira de Sant Josep, 19a Fira del Brunyol de l'Empordà

Dolços esperats

Arriba la cita anual ineludible per a tots els amants dels brunyols de l'Empordà. En el marc de la Fira de Sant Josep, té lloc aquesta fira en honor al brunyol que omple d'ambient i parades el centre de Figueres. També hi ha lloc per a la fira d'artesania i alimentació i per a activitats com parc infantil, mostres escèniques, actuacions, sardanes, xocolatada i havaneres.

Per cremar els brunyols, l'endemà els més esportistes poden participar en la tercera edició de la Cursa de Sant Josep, que començarà a les vuit del matí. Com a novetat, els corredors que s'hi hagin inscrit i vulguin recollir el dorsal i el xip, podran fer-ho de 16 a 19.00 hores a la Fira del Brunyol.

17 de març. A partir de les 10.00 h. Als carrers Sant Josep, Verge Maria, Sant Vicenç, Sant Pau, Vilafant i plaça Josep Pla, fira d'artesania i de l'alimentació. Parc infantil a la plaça josep Pla.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.