Societat

Interromput el servei ferroviari entre Vilanova i Sitges per un atropellament

L'accident ha tingut lloc aquesta tarda a l'entrada de l'estació de la capital del Garraf

Els trens de la R2 sud entre Barcelona i Vilanova inicien i finalitzen el seu recorregut a Sitges, mentre que els Regionals i de Llarga Distància són desviats per Vilafranca del Penedès

Els trens de les línies R2 sud, R13, R14, R15 i R16 no circulen entre Vilanova i la Geltrú i Sitges a conseqüència d'un atropellament mortal. L'accident ha tingut lloc aquest divendres a la tarda prop de l'estació de la capital del Garraf.

El tren de la R2 sud que ha sortit de l'Estació de França a les 17:21h i que havia d'arribar a Sant Vicenç de Calders a les 18:33h es troba aturat a l'entrada de Vilanova per l'atropellament. Per aquest motiu, el servei entre l'Estació de França de Barcelona i Vilanova inicia i finalitza el seu recorregut a l'estació de Sitges. En canvi, els trens entre que circulen entre l'Estació de França i Sant Vicenç de Calders realitzen el seu recorregut habitual.

La incidència provoca retards de mitja hora a la línia.

De la seva banda, els trens regionals i de llarga distància circulen desviats per Vilafranca del Penedès.

De moment l'afectació és en sentit sud, i ha obligat el tren de la línia R15 de l'Estació de França (18:17h) a Reus (19:54 h) a desviar-se per la línia de Vilafranca, així com el tren de la R16 de l'Estació de França (18:48 h) a Tortosa (20:28 h) que també circula desviat per la línia de Vilafranca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.