Societat

seguretat

Detecten un augment dels robatoris a Vilafant

Vilafant ha viscut un increment del nombre de robatoris en les últimes setmanes, sobretot pel que fa a assalts a cases i vidres de vehicles trencats. En el ple de dimecres, es va mostrar certa preocupació i es va decidir convocar una trobada de seguretat amb els Mossos, que l'alcaldessa, Consol Cantenys, ja ha demanat.

Durant el ple van sortir diversos casos dels últims dies. La portaveu de CiU, Montse Ricard, va explicar, per exemple, un cas que s'hauria produït fa pocs dies. Ricard va explicar que uns lladres s'haurien endut una sitja de grans dimensions d'una granja abandonada, arrossegant-la amb una camioneta. Ricard va demanar que s'hi actuï i s'enderroqui l'edifici, perquè no s'hi pugui entrar, i també per seguretat. D'altra banda, el regidor del Bloc i exalcalde Paulí Fernández, va relatar que va veure com, a plena llum del dia, s'intentaven endur material d'una obra. L'alcaldessa va admetre que s'han detectat casos els últims dies, però que els vigilants estan atents, i que l'únic que es podria fer és incrementar-ne la plantilla. Això és el que es discutirà a la pròxima junta de seguretat, la segona en pocs mesos



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.