Societat

Morella presenta la campanya de voluntariat per al 53º Sexenni

La regidora Malú Blasco afirma que entre tots s'ha de fer el millor Sexenni

L'àrea de voluntariat del Consell del Sexenni ha presentat la campanya per a captar ajudants per a les distintes tasques que comporta l'organització de les festes majors de la ciutat. Esta branca organitzativa de la festivitat està formada per les voluntàries, Ani Jiménez, Palmira Mestre i Alba García. A més, està coordinada per les regidores Malú Blasco i Maria Rallo. En la compareixença davant dels mitjans de comunicació han destacat la importància que té que els veïns i veïnes de Morella contribuïsquen a l'organització del Sexenni, perquè “hem de fer la festa entre tots”.

Blasco afirmava que “una festa tan important com el Sexenni requerix d'un gran dispositiu organitzatiu i necessitarem l'ajuda de molts veïns i veïnes”. Per la seua banda, Rallo destacava que “el voluntariat és una figura central i de gran importància durant el Sexenni, especialment en moments com l'actual, de dificultats econòmiques”. A més, explicava que les persones interessades a prestar esta ajuda poden acudir a la Borsa de Treball de l'Ajuntament i omplir una fitxa en la què podran indicar quines tasques preferirien realitzar. L'àrea de voluntariat continua mantenint reunions amb altres departaments del Consell del Sexenni per a definir totes les tasques que es podran realitzar. Al respecte d'això, Rallo també indicava que “el Sexenni comporta treballs molt diversos, tant durant els deu dies de festa com en els preparatius”. Per això, obria la possibilitat a què estudiants de distintes matèries puguen sol·licitar un conveni de pràctiques formatives o col·laborar en tasques relaciones amb la seua especialitat.

La regidora també considera que “és un bon moment per a presentar esta campanya, ja que vénen els dies de Pasqua i molts morellans i morellanes que viuen fora de la localitat, tornen a la vila”.

Ani Jiménez i Alba Garcia han fet una crida a la participació, especialment de la gent gran i de la jove. Les dos voluntàries coincidien en que “és important que traguem temps lliure per a ajudar a organitzar les nostres principals festes”. Finalment, Blasco concloïa que “entre tots hem d'organitzar el millor Sexenni”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La piscina municipal redueix els incidents a l’estiu gràcies a l’increment de vigilància

figueres
MEDI AMBIENT

Impulsen la reintroducció de l’ibis ermità al massís del Montgrí

Ordís

Recuperada la circulació a L3 del Metro després d'un despreniment

BARCELONA

Primera residència i centre de dia a Badalona de la Fundació Vallparadís

BADALONA / TERRASSA

Tortosa, Roquetes i Alfara de Carles s’alien per promoure el parc natural del Port

TORTOSA

Retiren de les platges residus i algues arrossegats pel Ter en l’última crescuda

TORROELLA DE MONTGRÍ

Un projecte europeu posa en valor el paisatge cultural de muntanya

RIPOLL
MEDI AMBIENT

Preveuen aprovar l’ordenança de la ZBE al ple de setembre

girona

Consulta popular per escollir la reforma del parc municipal

MOLLERUSSA