Societat

Les retallades tanquen l'Acadèmia de Talarn

El ministeri de Defensa decideix prescindir de l'equipament del Pallars de forma temporal, tot i que no fixa quan es tornarà a obrir

El centre genera uns 800 llocs de treball militar i civil

El govern espanyol tancarà el pròxim mes de juliol l'Acadèmia Bàsica de Sotsoficials de Talarn, situada al Pallars Jussà. El ministeri de Defensa decideix prescindir d'aquest equipament que a l'actualitat crea 800 llocs de treball entre personal militar i civil.

En declaracions a Catalunya Informació, l'Acadèmia ha lamentat la decisió i ha criticat la manera com s'ha portat l'assumpte. A més, ha qualificat l'actuació de desastre, ja que l'equipament militar és la primera empresa d'aquest tipus al territori i es genera en ella una activitat econòmica que crea riquesa. Inaugurada l'any 1974, l'Acadèmia General Bàsica de Talarn ha format a més de 23.000 sotsoficials de l'Exèrcit de Terra.

Les retallades tancaran de manera temporal Talarn i ho faran aquest mes de juliol, quan es llicenciï la 37 promoció. Encara no s'ha fixat quan es tornaran a obrir les seves portes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.