Societat

CCOO xifra en vora un 80% el seguiment de la vaga a RTVV

La direcció de RTVV el xifra en un 23,3%

El sindicat CCOO en RTVV ha valorat que entre un 75 i un 80 per cent dels treballadors que podien fer la vaga general l'han secundada, cosa que ha obligat l'empresa a modificar gran part de la programació habitual de les tres cadenes de televisió.

Això, “a pesar dels serveis mínims abusius, que han superat el 50 per cent del personal d'informatius establit per la Generalitat”, ha afegit.

Segons ha informat el sindicat, Canal 9 ha suspés la tertúlia del Bon dia i s'ha substituït per repeticions de programes ja emesos. Al Canal Nou.2 s'ha emés la programació informativa del 9.24 i s'ha suspés la retransmissió del partit de basquet del Ros Casares. Només s'han pogut emetre els informatius i en algunes edicions amb algunes informacions enregistrades abans de l'inici de la vaga.

El sindicat assegura que el seguiment ha sigut quasi total en el departament de programes de RTVV, on no s'havien establit serveis mínims, i en algunes àrees d'administració.

A Ràdio 9 la vaga ha superat el 60 per cent, mentre que al centre de producció d'Alacant, només han acudit al centre de treball quatre treballadors que no estaven en serveis mínims.

A Alacant, els treballadors han repetit la concentració contra l'ERO a les portes del centre, una protesta que, durant uns minuts ha tallat l'avinguda Aguilera.

Per la seua part, la direcció ha xifrat en un 23,3% el seguiment de la vaga general per part dels treballadors de l'ens, en una jornada en la qual “la normalitat i l'absència d'incidents han sigut la tònica dominant” en tot el grup. En un comunicat, ha indicat que fins a les 16.30 hores han secundat la convocatòria de vaga general 347 empleats en torn.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.