Festes populars i fires

SÚRIA (Bages)

Caramelles de Pasqua

Més de cinc-cents cantaires

Agrupats en nou colles, més de cinc-cents cantaires tornaran a convertir les caramelles de Súria en les més grans de Catalunya. Les principals novetats d'enguany són l'augment de la presència caramellaire als barris i el 50è aniversari de l'Agrupació Sardanista, una de les entitats que aporta més caramellaires a la festa. Cants, dansa, música i balls de bastons i cascavells tornaran a ser els elements més destacats.

El diumenge de Pasqua, dia central de la festa, les colles actuaran pels carrers i places de la vila entre les 9.00 i les 14.30 h i convertiran el centre en una illa caramellaire. Es repeteix la tradicional trobada caramellaire del dissabte a la nit al pavelló, on actuaran les colles, els castellers Salats de Súria, i s'acabarà amb la interpretació conjunta d'El Cant del Poble. Se celebra la 4a edició de la baixada d'andròmines i es trasllada a un circuit entre els barris de Santa Maria i Bellavista.

El programa de Caramelles inclou el cant de la Passió (dijous), el viacrucis nocturn a l'ermita de Sant Salvador (divendres), la Vetlla Pasqual (dissabte) i la missa (diumenge).

7 i 8 d'abril. Plaça Major del Poble Vell, carrers del centre urbà i plaça de Sant Joan.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.