Monogràfics

HOSTALRIC (Selva)

Fira Medieval

Terra de vescomtes

Hostalric va ser durant segles el centre del vescomtat de Cabrera i aquest cap de setmana recorda l'esplendor del passat amb una fira que ocupa els escenaris històrics de la vila a l'entorn del castell. Hi haurà tots els ingredients de l'època: arquers, cavallers, espectacles de dansa i foc, exhibició d'aus rapinyaires i parades amb productes medievals i tallers amb demostracions d'oficis.

Dissabte a les 11 del matí arribaran a la vila els vescomtes de Cabrera i es farà una cercavila de benvinguda. A tres quarts de dotze hi haurà el pregó inaugural al Portal de Barcelona i mitja hora més tard l'espectacle es traslladarà a la zona del torneig, on faran les ofrenes als vescomtes. A les set de la tarda serà el torn de l'espectacle de cavalls, i tancarà la jornada la pujada de torxes des de la cova Relliguer al fossat del castell, on hi haurà un espectacle de dansa i foc.

El moment estel·lar de diumenge serà el gran torneig comtal, a les set de la tarda, mentre que, a la nit, al pavelló hi haurà un sopar medieval amb espectacle que serà el final de festa i que inclourà sopa de pastor, vedella de les terres de Girona, porc d'Hostalric i pastís de poma.

Del 6 al 8 d'abril. Al centre de la vila.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.