Societat

Es fomenta al Barri la Coma un espai de convivència

A la primera reunió han acudit bona cosa de presidents d'escala de la barriada

L'ajuntament i l'Obra Social de La Caixa volen fomentar les bones relacions i la qualitat de vida

Al voltant de 40 persones responsables d'escala del barri de La Coma de Paterna, han acudit a la reunió celebrada al Centre Social, amb l'objectiu d'obrir un Espai de Convivència Comunitària, emmarcat dins del Pla d'Intervenció Comunitària Intercultural i Desenvolupament que fomenta l'Ajuntament i l'Obra Social d'aquesta entitat bancària.

Aquest espai pretén fomentar el tracte entre el veïnat i impulsar la interacció i la col·laboració des de la perspectiva intercultural. En aquesta iniciativa treballen responsables dels serveis socials municipals, la policia local i l'Institut Valencià de la Vivenda.

El projecte naix des de la premissa que la barriada, donades les seues característiques, presenta insuficiències d'infraestructures i cura de l'entorn, així com una creixent minva en la responsabilitat de la ciutadania en la gestió i millora del barri.

A l'acte han estat convidades 69 presidents d'escala dels quals més d'una quarantena han estat les persones que han volgut implicar-se per a canalitzar l'opinió i els suggeriments de la comunitat. La previsió és celebrar una reunió mensual per tal de restablir i fomentar la cultura de la participació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.