Societat

El PSC anuncia que farà “tot el possible per evitar que els catalans hagin de pagar tres vegades pels seus medicaments”

La secretària de Salut del socialistes considera que la decisió del govern de no retirar l'euro per recepta suposa un greuge per als catalans

La secretària de Salut del PSC i diputada al Congrés, Esperança Esteve, ha criticat la negativa del govern de CiU de retirar l'euro per recepta, una vegada el govern espanyol anunciés ahir dimecres que imposaria el pagament de part dels medicaments a pensionistes. Esteve considera que és “totalment injust” que els catalans hagin de pagar tres vegades pels seus medicaments: amb els seus impostos, amb l'euro per recepta i amb el nou pagament farmacèutic que va anunciar ahir el govern de Rajoy. “Farem tot el que estigui a les nostres mans per evitar-ho”, ha afirmat.

La diputada ha demanat al govern de la Generalitat que “s'ho repensi” i retiri el pagament de l'euro per recepta, que suposa “un greuge encara més gran per als catalans”, que estaran sotmesos al “repagament”. El govern del PP “fa pagar la crisi als més dèbils, fa repagar els medicaments als qui menys tenen, i amnistia els delinqüents que no paguen els impostos”. I tot això, ha afegit, “amb el suport incondicional de CiU”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.