Monogràfics

TORREDEMBARRA (Tarragonès)

Fira Va de Pintxos

Broquetes i més

Piruleta de salmó amb pinya, batec de vedella amb salsa menorquina, llom d'orsa amb pebrots i bolets o xupa-xups de pollastre, cúrcuma i mel: aquestes són algunes de les broquetes que es podran degustar aquest cap de setmana a Torredembarra. Tanta creativitat respon a la fira Va de Pintxos, que trasllada el millor de cada establiment al carrer. Hi participen trenta-dos bars que oferiran les seves broquetes al preu d'un euro i mig acompanyades d'una beguda. Aquestes broquetes estaran identificades en un cartell que avisarà que participen a la fira i, per tant, al concurs que s'ha convocat per establir quina és la millor proposta. Per això un jurat valorarà el gust i la presentació de les broquetes i també el tracte i el servei de l'establiment.

Música ‘dixie'

Divuit bars i cafeteries oferiran les seves broquetes a la plaça Catalunya i la resta als seus propis establiments. La fira disposarà d'un espai per degustar productes de la terra i animació, tallers, exposició, sorteigs, balls... A més, dissabte a la nit, un grup de dixieland amenitzarà la vetllada amb la seva música.

28 i 29 d'abril. Pl Catalunya. Dia 28, d'11 a 23 h. i dia 29, d'11 a 21h. Preu, 1.50 euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.