Societat

Maresme

Sant Pol de Mar es transforma en capital del formatge

Èxit segons els organitzadors de la primera edició de la Fira del Maresme d'Artesans del Formatge i de Pastor, celebrada aquest cap de setmana a Sant Pol de Mar. Una quinzena d'estands amb artesans vinguts d'arreu de Catalunya van oferir els seus productes i, alhora, la programació de la trobada es va completar amb tastets i xerrades. L'acte d'inauguració va comptar amb la presència de la cuinera més mediàtica del municipi, Carme Ruscalleda, que va lloar la feina d'apropar els productes autòctons al gran públic. Els responsables de la fira, l'Associació Cultural Penya Xíndries, van agrair la col·laboració de la Diputació i de l'Ajuntament per tirar endavant la iniciativa i l'alcaldessa, Montserrat Garrido (CiU) va aprofitar per destacar la llarga i esplèndida tradició gastronòmica tant del poble com de la comarca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.