Societat

maresme

Llavaneres posa a taula el pèsol del garrofal

Es va fer esperar, però finalment Sant Andreu de Llavaneres va poder gaudir aquest passat cap de setmana de la 13a Fira del Pèsol. Diumenge, el dia central de la trobada els restauradors participants van poder oferir un miler de tastets tant del cèlebre pèsol del garrofal com de la coca de Llavaneres, completant una jornada gastronòmica de primer ordre. Per l'escenari, el parc de Ca l'Alfaro, hi van passar segons els organitzadors unes 2.000 persones que van poder aprendre com es feien els pèsols ofegats a càrrec del cuiner Carles Maga i gaudir d'altres activitats. Prèviament, en el sopar gastronòmic de dijous, es va homenatjar el pastisser i creador de la primera coca de Llavaneres, Gaspar Sala, i el productor de pèsol Marc Bertran, d'Horta Marcó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.