Societat

Arranca el maig musical a Agullent

El cantacançons Dani Miquel, les dolçaines del grup el Rebuig o un concert de l'Agrupació Musical d'Agullent formen part de les propostes incloses

Aquest cap de setmana ha arrancat la programació del “Maig Musical” 2012 d'Agullent que s'allargarà fins a primeries de juny. Un total d'11 actuacions de diversos estils musicals que tenen com a espai comú l'auditori” Josep Maria Bru” de la Casa de la Cultura d'Agullent.

El repertori del “Maig Musical” d'enguany, que es succeirà durant sis caps de setmana, inclou música coral, el cantacançons Dani Miquel, un concert del grup de dolçaines i metall el Rebuig o l'actuació de “José Luís Silvaje Trio”.

A més la programació comprèn un concert de joves intèrprets d'Agullent, un concert de clarinet i piano, un recital de percussió, i un concert de l'Agrupació Musical d'Agullent.

Des de la regidoria de Cultura, promotora del “Maig Musical”, també s'ha organitzat un autobús per acompanyar a la banda local en la seua participació al XXXVI Certamen de Bandes de Música que tindrà lloc el dissabte 19 de maig al Palau de la Música de València.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.