Societat

En marxa l'aplicació mòbil #novullpagar per a Iphone

La plataforma ciutadana contra el pagament dels peatges suma un altaveu més a la seva iniciativa

Permet tenir a la mà tota la informació que es pot trobar a la web, però d'una forma més ràpida i àgil

Fa tres setmanes es va engegar en els dispositius Android i compta ja amb 3.000 usuaris

La plataforma ciutadana #novullpagar ha sumat aquest dimarts un altaveu més a la seva iniciativa en contra del pagament dels peatges a Catalunya, l'aplicació per a mòbils Iphone #novullpagar. I es que aquest projecte de base ciutadana i de caràcter reivindicatiu, que va néixer a la plataforma social Twitter i que s'està obrint camí, sobretot, a la web, ha apostat ara per traslladar els seus continguts online també als dispositius mòbils.

Així, i a partir d'aquest dimarts, tots els usuaris que tinguin un Iphone i que simpatitzin amb la causa podran descarregar-se mitjançant un enllaç l'aplicació, que els permetrà accedir a les principals notícies, reculls de premsa, guia legal i vídeos i fotografies de la plataforma. L'aplicació, però, té un valor afegit que no ofereixen les pàgines web. Els seus usuaris podran fer una foto al lloc on siguin i enviar-la directament a la base de dades de la plataforma per a fer-n'he difusió al moment.

Bones notícies per als dispositius Iphone que no han d'envejar, per a res, els Android, ja que aquesta aplicació es pot descarregar també, i des de fa ja tres setmanes, en aquests mòbils i a dia d'avui ja són prop de 3.000 persones que gaudeixen d'ella.

La plataforma #novull pagar no està només in situ a les carreteres ni als peatges, sinó que ha revolucionat la xarxa. A banda d'aquesta nova aplicació, la iniciativa presenta tres pàgines webs, totes tres amb missions que es complementen: novullpagar.cat, plataforma ciutadana sorgida de les xarxes cocials; novullpagar.com, creada per un grup de dissenyadors que han volgut contribuir a la campanya i que es dediquen bàsicament a la comercialització i distribució d'adhesius i xapes; i proupeatges.cat, que posa l'accent polític, ja que pertany a Solidaritat Catalana per a la Independència, grup parlamentari que els dóna suport.

Variades opcions que s'adapten a tot tipus d'usuaris. Per a aquells que vulguin lluir la seva xapa pel carrer, necessitin assessorar-se legalment per web, i ara també, pels que decideixin tenir la iniciativa més aprop seu, agafant el mòbil de la butxaca del pantaló. Una manera de tenir a la mà tota la informació, ara, però, de forma ràpida i àgil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.