Societat

societat

Girona, Temps de Flors cedirà vehicles a visitants amb mobilitat reduïda

Se'ls deixaran cadires elèctriques i escúters adaptats per facilitar-los la visita

En els espais més característics de la ciutat ja es preparen els muntatges

Les persones amb mobilitat reduïda podran fer ús de cadires elèctriques o escúters especials adaptades per facilitar-los la visita a Girona, Temps de Flors. El servei, iniciativa de l'Ajuntament de la ciutat i l'empresa Bosch Ortopèdics, serà gratuït, s'instal·larà a la plaça Catalunya, i estarà en marxa cada dia durant l'exposició floral, des de les dotze del migdia fins a les set de la tarda, amb un temps màxim d'ús d'una hora i mitja.

D'altra banda, els preparatius al centre de la ciutat mobilitzen cada dia més gent. En la majoria dels 139 patis, jardins i altres espais decorats, ja s'hi treballa per tenir-ho tot a punt per dissabte. A més, operaris municipals estan repintant bancs, posant plafons informatius i senyalitzacions per l'allau de visitants que s'espera a Girona durant l'exposició.

Pel que fa l'àmbit digital, amb l'inici de l'exposició de flors, hi haurà una altra aplicació gratuïta amb informació pràctica de Girona (guia d'establiments, ofertes, punts d'interès i esdeveniments) per a Iphone, Ipad i dispositius Android. Està desenvolupada a Santa Coloma de Farners i es diu Girona City Plan.

LES XIFRES

7
hores al dia estarà disponible el servei durant el Temps de Flors. Serà des de les 12 h fins a les 19 h.
139
espais de la ciutat seran els que tindran ornamentacions amb motiu de l'exposició de flors.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.