Societat

Les dones africanes de Paterna mostren el que fan a l'horta

L'Ajuntament els dóna suport perquè aconseguisquen un micro crèdit per crear una cooperativa

L'Associació de Dones Africanes de Paterna ha celebrat una trobada amb diferents associacions de dones d'aquesta mateixa localitat i dels pobles d ela rodalia amb l'objectiu de mostrar el treball que realitzen a l'horta de què disposen des de fa dos anys.

Es tracta d'un espai d'una hectàrea, cedit per l'ajuntament de la vila, on treballen setmanalment per tal de conrear espècies vegetals típiques dels seus llocs d'origen.

Aissatou Ndiaye, presidenta de l'associació assegura que aquest treball no sols beneficia a les més de 50 dones associades, sinó també a les 736 dones que treballen en camps de conreu a Gàmbia i ales quals “donem suport des d'ací”.

Ara es troben capficades en la consecució d'un crèdit bancari per poder formar una cooperativa de treball associat i poder comercialitzar els seus productes entre les tendes i botigues que ofereixen productes africans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.