Societat

Morella acull una trobada entre Oficines de Turisme per promocionar el Sexenni

En la trobada han participat 23 tècnics que han conegut tots els detalls de la festa

Morella ha acollit una trobada entre més de vint Oficines de Turisme. L'objectiu de la mateixa era donar a conéixer les festes del Sexenni perquè es puguen promocionar a través de la xarxa d'estos punts turístics de la Generalitat Valenciana. Per a això, s'ha projectat un vídeo, s'ha realitzat una visita guiada pels principals monuments de la localitat i s'ha assistit a veure els treballs manuals amb paper que realitzen els veïns i veïnes de Morella en els distints tallers de la localitat.

El Sexenni és una festa que destaca per la seua singularitat i en la que tot el municipi treballa durant un any per a rebre a la Mare de Déu de Vallivana. Durant nou dies, el municipi roman totalment guarnit amb tapissos de paper arrissat i es conserva l'organització gremial pròpia dels orígens medievals. A més, en cada una de les jornades, els Retaules mostren les danses i figures simbòliques que desfilen amb les indumentàries que es lluïen en el segle XVII.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.