Festes populars i fires

SANT ANTONI DE CALONGE, PALAMÓS i VALL-LLOBREGA (Baix Empordà)

Menú de la Gamba

Amb tot el gust

Divuit restaurants de l'Associació de la Badia el Plat Blau han preparat un menú especial que convida a degustar les gambes de Palamós. Tot i que de gambes se'n pesquen durant tot l'any, ara començarà l'època en què se n'aconsegueixen més captures i exemplars més grans. Aquesta gamba, d'un color vermell intens, és molt apreciada per la seva carn molt fina i saborosa. El menú inclou un entrant amb torrades amb tomàquet i anxoves, un plat de gamba mitjana fresca de Palamós i fideus rossejats amb allioli negat, a més de postres, cervesa o vi i cafè.

El Menú de la Gamba és una de les tres propostes que organitza aquesta associació per promocionar la gastronomia amb productes locals de qualitat a preus ajustats. El Menú de l'Olla de Peix, de febrer a abril, i el Menú de l'Escamarlà, d'octubre a desembre, completen aquesta oferta gastronòmica.

Fins al 15 de juliol. Preu menús, 38 euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Queixes pel cablejat telefònic tirat pel terra dels camps

sant martí vell
successos

Desmantellen una organització criminal internacional per estafar avis

Barcelona
sanitat

Identifiquen el primer biomarcador per fer un diagnòstic diferencial de la demència frontotemporal

barcelona
societat

El nombre de viatgers allotjats en apartaments turístics al maig puja prop d’un 14%

Barcelona
societat

Més de 3 tones de captures en el primer dia de pesca després de la veda a Cambrils

Tarragona
societat

Reforç informatiu a comerciants i veïns per la recollida de residus a Ciutat Vella

Barcelona
societat

Indemnitzen amb 240.000 euros la família de la víctima per la caiguda d’una palmera el 2023

Barcelona
societat

Campanya d’estiu per assolir les 40.000 donacions de sang que fan falta entre juliol i agost

Barcelona
Josep Maria Gili
Biòleg marí i oceanògraf de l’Institut de Ciències del Mar (CSIC)

“Hem d’aprendre a conviure amb meduses a les platges”

Barcelona