Societat

El Maresme reclama el rescat del peatge de Vilassar abans que acabi la concessió el 2021

La petició l'han feta representants comarcals de tots els partits durant la constitució de la mesa de negociació de l'acord de mobilitat

La mesa acorda revisar el pacte de mobilitat signat el 2010 amb la Generalitat per “adequar-lo a la situació econòmica”

Representants comarcals de tots els partits polítics del Maresme han reclamat aquest divendres a la Generalitat el rescat del peatge de la C-32, a Vilassar de Dalt. La petició s'ha fet durant la constitució de la mesa de negociació de l'acord de mobilitat, on també està representat el departament de Territori i Sostenibilitat. La voluntat és que el peatge de l'autopista desaparegui abans del 2012, que és quan finalitza la concessió.

D'altra banda, durant la constitució de la mesa, representants comarcals i de la Generalitat han acordat revisar el Pacte per a la Mobilitat al Maresme, signat l'any 2010 entre el Consell Comarcal i la pròpia Generalitat per “adequar-lo a la situació econòmica”.

L'acord del 2010 preveia diferents descomptes en els peatges de tota la comarca, així com també millores en el transport públic, tant ferroviari com per carretera. Ara alguna d'aquestes mesures s'haurà de tornar a plantejar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.