Festes populars i fires

SOLSONA (Solsonès)

IX Fira del Caçador

Caçadors al centre del poble

La Fira del Caçador canvia d'emplaçament. Durant vuit anys s' ha celebrat al parc de la Mina, un paratge envoltat de natura que era ideal per a aquesta celebració però, per qüestions de seguretat, enguany estrena nou emplaçament, al centre mateix de Solsona, al Camp del Serra. La segona novetat d'aquesta edició és la xerrada sobre la caça antiga al Solsonès des de 1850, que tindrà lloc avui divendres a la Sala Gòtica del Consell Comarcal.

Pel que fa a la resta del programa, és molt similar al d'anys anteriors. Dissabte al vespre tindrà lloc el sopar popular a l'aire lliure i tot seguit ball, i a la mitja part, el típic rom cremat per a tothom. Diumenge es farà la inauguració i posterior seguiment de la fira amb les autoritats. Al llarg del matí se celebraran la mostra de gossos de caça de tot Catalunya, el concurs de cant d'ocells (taula) per la Societat Ocellaire El Passerell de Solsona, i l'intercanvi de plaques de cava organitzat per la Societat de Col·leccionistes de Plaques de Cava del Solsonès.

1, 2 i 3 de juny. Al Camp del Serra.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.