Festes populars i fires

ARBÚCIES (Selva)

Enramades

Arbúcies floreix

Milers de visitants s'acostaran diumenge a Arbúcies per admirar una nova edició del concurs de catifes de flors naturals, que enceta els actes de les Enramades, declarades Festa Tradicional d'Interès Nacional. Una vintena de composicions ompliran els carrers de llum i color en una de les jornades més multitudinàries de l'any, i no només per la quantitat de visitants, sinó també per la participació dels arbuciencs i arbucienques en la confecció d'aquestes obres d'art. El concurs de catifes es complementa amb el projecte Racons Catifes, que omple diversos espais d'Arbúcies amb les millors propostes artisticoflorals. A més, una de les novetats d'aquest any és el Concurs d'Enramar carrers i places perquè tothom participi en aquesta festa tan popular i esperada. Diumenge també hi haurà fira d'artesans, mostra de varietats de flors usades per fer les catifes a la plaça de la vila i cercavila.

La festa de les Enramades es reprèn dijous de Corpus amb una botifarrada popular i la Passada de la Plaça, iniciant així la coneguda vuitada de Corpus en què cada barri celebrarà la seva festa fins al dimecres 13 de juny.

Del 2 al 13 de juny. Actes principals als carrers del centre. 972 16 24 77.

Enramades també a Sallent

J.P.

La festa més representativa del patrimoni cultural de Sallent, al Bages, és la de les Enramades, nomenada Festa d'Interès Turístic i Festa Tradicional d'Interès Nacional. Se celebra per Corpus amb l'engalanament dels carrers i la celebració de diferents actes, com música, balls, cercaviles, sardanes, ballada de gegants... Tota classe de propostes que conviden a participar en l'ambient festiu (més informació a la plana 35).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.