Societat

societat

Cediran un local a l'associació de malalts d'Alzheimer a Figueres

L'Ajuntament de Figueres cedirà a l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer de la ciutat un local municipal situat al barri del Poble Nou, al costat d'on s'havia de fer el centre cívic, que l'Ajuntament va anunciar que no es farà de moment. El que es farà és cedir un espai públic que ara és buit i l'entitat assumirà el cost de les obres que calgui fer per adaptar-lo a les seves necessitats i en portarà la gestió. La cessió ha de millorar les condicions amb què treballa aquesta entitat. El tema es va tractar a la comissió informativa prèvia al ple que es farà divendres a les quatre de la tarda. El conveni entre l'Ajuntament i l'entitat havia de passar en l'últim ple però es va treure de l'ordre del dia per ampliar-ne els anys de concessió.

Ahir també es va anunciar que durant les pròximes setmanes es podran consultar a Intervenció de l'Ajuntament els comptes municipals de l'any passat, uns comptes que després el consistori haurà d'entregar a la Generalitat i a l'Estat. El romanent de tresoreria del 2011 va ser de nou milions d'euros negatius, es va tancar l'any amb un 87% d'endeutament i amb un retard en el pagament de les factures.

Vilatenim i Vilabertran

A més, ahir a la junta de govern local es va aprovar la recepció d'un tram de dos quilòmetres de la carretera C-252, a Vilabertran, que oficialment passen a ser de l'Ajuntament ara però que a la pràctica ja era considerat municipal. Precisament ahir aquesta carretera va estar tallada al trànsit i s'hi desviaven els vehicles per la carretera de Llançà, l'N-260, per unes obres de millora del drenatge.

A part, es va aprovar acceptar les ajudes del Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC) d'aquest any per finançar les obres de rehabilitació dels tancaments i del paviment del cementiri de Vilatenim.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Detingut un camioner per circular amb la targeta del tacògraf del cap

CORNELLÀ DEL TERRI
Societat

Nou equipament a Barcelona per atendre el maltractament infantil a la llar

Barcelona
urbanisme

Enllestides quatre promocions amb 151 habitatges de protecció oficial al districte de Sant Martí

Barcelona

L’Ajuntament gestiona 35 habitatges per a famílies vulnerables

BANYOLES

Uns 600 alumnes de la demarcació comencen les PAU de setembre

GIRONA

La Diputació destina 5 milions en actuacions d’eficiència energètica

GIRONA
política

ERC avisa que allargar la pista del Prat és incompatible amb l’acord

barcelona

La URV impulsa un mètode sostenible per preparar medicaments i pesticides

Tarragona
Societat

Els incendis forestals cremen 495 hectàrees entre juny i agost

Barcelona