gastronomia

Imar, cuina alternativa i avantguardista a Cases d'Alcanar

El local, propietat d'Ivan Martín i Enrique García, va obrir l'any 2007, estava enfocat inicialment com a cerveseria i pizzeria i a poc a poc s'hi van anar incloent petits tocs d'innovació. Des de novembre de 2009 fins a l'actualitat s'ha enfocat totalment com restaurant alternatiu a Les Cases d'Alcanar, gràcies a dos importants professionals de la gastronomia, Juan Antonio Luongo (xef amb molta veterania en els fogons de vaixells), a càrrec de la cuina, i Javier Campo, a càrrec del menjador (abans, Les Algues, de Sant Carles de la Ràpita, i El Faro, de Vinaròs).

Situat a primera línia de mar i, consegüentment, amb vistes excel·lents, el restaurant Imar ofereix una decoració moderna minimalista, amb una capacitat per a uns 60 comensals. La cuina és alternativa i avantguardista i, destaquen, entre les seves especialitats, entrants com els saquets de wan tung amb cuetes de crustacis i crema de rave daikon picant, 16.95; el foie fresc d'oca brasejat amb fruites àcides i reducció de tokaji de tres puttonyos 14.95; l'amanida del mar negre amb arengada, 9.95; el llom net de llobarro salvatge al vapor de bambú, crudité de verduretes i aroma de citronella i sechuan buttons, 19.95; els petits filets de roger amb puré de patata tintat en negre i oli de festuc, 11.95; les galtes de porc ibèric confitades a baixa temperatura amb flor de patata tricolor, 13.95; un carré d'anyell de llet en el seu suc amb reducció de vins de la terra alta, moniato gratinat i poma Granny Smith rostida 19.95.

A l'hora de les postres, les temptacions són el sensatex de xocolata, 5.95; el vertical de quefir amb fruites, 5.95; la pinya colada, setinada amb menjar blanc de coco al rom de canya 5.95.

Imar també ofereix diàriament un menú per 14.95 euros i un menú de degustació per 39.95 euros. El vi de la casa és G de V (D.O. Terra Alta), 5.95 (50 cl). En el celler, Javier Campo, que també exerceix de sommelier, té cura d'un centenar de referències de vins i caves i més d'una vintena de referències d'aigües de tot el món. Disposa de 3 varietats de pa d'elaboració pròpia. No té espai per a fumadors.

Restaurant: Imar Adreça: c/ Lepanto, 18. 43569. Les Cases d'Alcanar Telèfons: 977735996 i 671635460. Horari: De 13:00 a 16:00 i de 20:30 a 23:00 hores. Tancament setmanal: dilluns, 15 dies al febrer i 15 dies al novembre Serveis: Targetes de crèdit: Màster Card, 6000, Visa. Té aire condicionat, terrassa. Correu electrònic: [email protected] web: www.restauranteimar.com


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
MEDI AMBIENT

Controlat l’incendi de Foradada-Baldomar, que ha afectat unes 21 hectàrees

Foradada

Campanya ’A la feina, fem salut. Pugem escales!’, a l’Hospital de Figueres i el Bernat Jaume

FIGUERES

Carles Duarte dona exemplars únics de Víctor Català a l’arxiu municipal

L’ESCALA
SOCIETAT

En marxa a Barcelona les obres per ampliar la xarxa d’aigua freàtica

Barcelona
Rafael Antonín, ‘Rafuel’
Cuiner ‘influencer’. Ha obert el restaurant Casa Rafuel

“La cuina comença al mercat; jo hi vaig cada matí”

Barcelona

Mig mil·lenni creuant el Ter

Bescanó
turisme

Dinou hotels catalans ja tenen les claus de la Guia Michelin

Barcelona
RECERCA

Cinc alumnes de la UPC analitzaran els trens europeus

Barcelona
SOCIETAT

La Sagrada Família incorpora la IA en la gestió de les seves visites

Barcelona