Societat

Sánchez-Camacho exigeix “més transparència” al govern sobre la proposta i la negociació d'Eurovegas

La presidenta del PP català vol que l'executiu porti “tota la informació” al Parlament

La presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, ha volgut aprofitar que aquest dilluns hi ha a Catalunya una delegació de l'empresa promotora d'Eurovegas per reclamar al govern de la Generalitat “tota la transparència possible” en les negociacions. La popular ha recordat que el seu partit “sempre ha estat a favor” del projecte per considerar-lo una forma positiva de “captar inversió estrangera, generar riquesa i crear ocupació”. Però ha volgut remarcar que “la negociació que està duent a terme el govern de la Generalitat no s'està portant amb tota la transparència que necessitaríem els grups polítics i els ciutadans de Catalunya”.

És per això que Alícia Sánchez-Camacho ha reclamat al president, Artur Mas, i al govern “més informació”. “Hi ha una manca d'informació, sobretot sobre l'oferta que hagi pogut fer el govern a l'empresa Las Vegas Sands”, ha sentenciat la líder del PP català, que ha reconegut que “el projecte té pros i però també pot tenir contres i per això reclamem la màxima transparència possible”.

“Amb l'oposició d'ERC i ICV-EUiA i els dubtes del PCS, el PP és més important que mai pel desenvolupament d'aquest projecte”, ha considerat la popular, que ha utilitzat aquest argument per reforçar la seva petició. “Necessitem més informació, cal més transparència. El projecte és beneficiós i ho hem d'explicar”, ha conclòs.

Per últim, Alícia Sánchez-Camacho ha aprofitat per defensar el fons i la forma d'Eurovegas i ha negat que “hi hagi lloc a plantejar altre debat” de tipus ètic. “L'empresa i les activitats d'oci que es plantegen es fan a altres punts del món, i són activitats legals”, ha explicat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.