Societat

Morella organitza una setmana per a la gent gran

Alternaran xarrades, visites, cursos i el dia del senderisme, en el que es realitza la Rogativa a la Vallivana

L'Ajuntament de Morella junt amb els membres del Carnet d'Or, han organitzat novament unes jornades dedicades a la gent gran. En aquesta ocasió, destaca la programació de xarrades, visites o cursos i, les activitats es prolongaran fins al dia 7 de juliol, en el que tindrà lloc la Rogativa a Vallivana.

Les “Jornades de la Gent Gran” s'emmarquen, baix l'eslògan “Vivim i donem vida”. La regidora de benestar social, Malú Blasco, destaca “que és molt important que al llarg de l'any tinguem unes jornades dedicades a la nostra gent gran”.

Les jornades començaran demà amb la xarrada a càrrec de la coordinadora de la Universitat per a Majors de la UJI, Pili Escuder i, continuaran amb la conferència del dijous de la col·laboradora d'extensió universitària, Inma Macián. A més, la propera setmana tindrà lloc un curs de telefonia mòbil i dues visites a la planta de tractament de residus de Cervera i al Museu Temps de Dinosaures i el Passeig de Ronda.

Les jornades compten amb la col·laboració de l'Associació de Pensionistes i Jubilats Mare de Déu de Vallivana, el Consell de la Gent Gran, el Gremi de la Gent Gran del 53 Sexenni, l'Assemblea local de la Creu Roja i la Universitat Jaume I.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.