Societat

successos

Problemes de trànsit per tornar a l'àrea metropolitana

El primer cap de setmana de juliol va acabar amb problemes de trànsit ahir a la tarda i al vespre perquè es van acumular els vehicles que tornaven a l'àrea metropolitana de Barcelona procedents de la costa. Un accident a la C-55 entre dos turismes, a més, va provocar restriccions de trànsit a l'altura de Monistrol de Montserrat. El cap de setmana es va tancar amb un únic mort a la carretera: va ser divendres a la tarda a la C-15 a Vilafranca del Penedès quan en un xoc va morir un dels conductors.

No hi va haver cap mort però sí catorze ferits en dos accidents que es van produir ahir al cinturó de ronda de l'N-II a Figueres (Alt Empordà) i s'ha tornat a posar de manifest la perillositat d'aquesta via, on aquesta setmana va morir una persona i al febrer van perdre la vida cinc ocupants d'una furgoneta de matrícula romanesa que va anar a parar a sota d'un camió. Els dos accidents es van produir en menys de dues hores i en dos quilòmetres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.