Societat

Mor ofegat un home a la platja de Vilassar de Mar

Uns banyistes han trobat el cos a l'aigua davant del Club Nàutic

L'incident s'ha produït abans que s'incorporés el servei de vigilància de la plantja

Un home ha morta aquest dilluns al matí ofegat en una platja de Vilassar de Mar (Maresme), segons ha informat la Direcció General de Protecció Civil de Catalunya. Es tracta d'un home d'entre 30 i 35 anys, natural de València i veí d'aquest municipi maresmenc, que ha aparegut flotant a la platja, davant del Club Nàutic, després de les deu del matí.

Uns banyistes l'han vist i l'han tret de l'aigua i han avisat el 112, que ha activat el protocol d'actuació i hi ha enviat una ambulància de Suport Vital Bàsic i un helicòpter medicalitzat. Els tècnics han intentat reanimar l'home sense èxit. En aquest succés també hi ha treballat la Policia Local de Vilassar de Mar i el cos dels Mossos d'Esquadra.

Les platges de Vilassar de Mar compten amb servei de vigilància i prevenció, gestionats per l'empresa Proactiva, però el servei comença a partir de les 10.30 hores fins a les 18.30 hores. Així que no hi havia socorrista quan l'home s'ha ofegat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.