Societat

societat

Vilobí d'Onyar posa nom als carrers de Can Bells

L'Ajuntament de Vilobí d'Onyar va aprovar quins noms posar als carrers de Can Bells. La nomenclatura dels carrers d'aquest sector correspondrà al de les masies que hi ha en aquest sector de la població. És el resultat de la proposta presentada en el darrer ple municipal per l'equip de govern.

Els noms dels vuit carrers de Can Bells seran Can Moragues, Can Sensalista, Pujada d'en Ballestar, Can Homs, Can Falgueró, can Dallonder, Can Solà i, finalment, avinguda Can Bells. “Des de l'equip de govern es va creure oportú que la nomenclatura d'aquests carrers fes referència a les cases de pagès de ressò d'aquest sector”, va explicar Salvador Martí, regidor de governació de Vilobí d'Onyar. La senyalització d'aquests vuit carrers de Can Bells ha anat a càrrec de la brigada.

Nou mòdul a l'escola

D'altra banda, el govern local de Vilobí d'Onyar va informar també que l'escola Josep Madrenys tindrà un nou mòdul per al curs vinent per als alumnes de P3, que doblarà el seu nombre, i passarà a ser de dues línies. D'aquesta manera, la totalitat del centre educatiu ja serà de dues línies. El nou mòdul es posarà al pati dels més petits. “Des del consistori es treballa constantment per millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes del municipi, i l'educació dels nens i nenes”, va remarcar Olga Guillem, alcaldessa de Vilobí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.