Societat

La seu de Compromís per Paiporta penja vint imatges contra les retallades

El professor Pasqual ha fet una selecció d'entre més de 700 fotografies tretes a les manifestacions i reivindicacions realitzades durant el 2012

Fins al proper divendres 27 de juliol, restarà penjada l'exposició de fotografies de Vicent Pasqual, una selecció d'una vintena d'imatges que fa un recorregut pels més destacats moments de les manifestacions y actes reivindicatius que ha tingut lloc a València durant el curs escolars que ara finalitza.

Es tracta d'un recull d'instantànies, seleccionades per l'autor, que fan un balanç dels detalls més significatius d'aquestes mobilitzacions contra les retallades, nom genèric que fa servir l'esmentada col·lecció i que penja a la sala d'exposicions de la Coalició Compromís per Paiporta del carrer Benetússer d'aquesta localitat de la comarca de l'Horta.

L'objectiu de la mostra rau, en la necessitat de fixar en la retina i en la memòria dels visitants, aquests moments viscuts o vistos pels mitjans de comunicació valencià, però des d'una altra perspectiva; la d'aquella persona que, situada darrere d'una càmera de retratar, obté la seua visió personal i subjectiva d'allò que l'impacta.

La sala d'exposicions de Compromís per Paiporta, aconsegueix perllongar durant aquestes primeres dates estiuenques, la vida expositiva i, d'aquesta manera, atreure els habituals de les exposicions, els militants i el públic en general, a un espai que ultrapassa l'àmbit d'una seu de partit polític per a convertir-se en un lloc de participació i gaudi.

Les imatges, es mostren emmarcades i segmentades temàticament, amb un intent clar de fer reviscolar la realitat social viscuda durant un període de temps determinat i que Vicent Pasqual ofereix des de la humilitat d'un treball ben fet, plàsticament harmoniós i visualment atractiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Societat

Prop de 12.000 trucades preventives per la calor en dos mesos a Barcelona

Barcelona

Foment de l’adopció d’animals amb un vídeo abans de cada sessió al Cinema Catalunya de Terrassa

TERRASSA
Infraestructures

Transformaran el camí de Térmens a Bellvís en una carretera

Térmens

Els delictes es mantenen en la primera meitat de l’estiu

lloret de mar

Troben un manuscrit inèdit de Víctor Català on es descriu un ball popular

l’escala
Medi ambient

Creixen un 20% les denúncies dels Agents Rurals

Cercs
FIGUERES

Controls a l’estadi Albert Gurt per evitar l’entrada d’usuaris no autoritzats

FIGUERES

La Policia Local tanca la campanya contra l’incivisme del juliol amb 33 sancions

la bisbal d’empordà

Campanya informativa sobre com circular amb bicicleta pel Barri Vell i el Mercadal

GIRONA