Societat

Preemergència per risc d'incendis forestals

Afecta l'interior de les demarcacions de Castelló i València i el nord d'Alacant

La Conselleria de Governació, a través del Centre de Coordinació d'Emergències (CCE), ha decretat el risc màxim d'incendis forestals en l'interior de la demarcació de Castelló, en l'interior de la demarcació de València i en l'interior nord i litoral nord de la demarcació d'Alacant, a causa de les altes temperatures.

Governació recorda que el nivell 3 de preemergència o risc màxim d'incendis forestal suposa la prohibició de realitzar qualsevol tipus de foc, fins i tot en les zones recreatives autoritzades i habilitades a aquest efecte. D'altra banda, amb caràcter general, les cremes agrícoles a menys de 500 metres de terreny forestal estan completament prohibides entre l'1 de juny i el 30 de setembre. Les comarques a les quals afecta la preemergència, nivell 3 són: els Ports, l'Alt Maestrat, l'Alcalatén, l'Alt Millars, l'Alt Palància, el Racó, els Serrans, el Camp de Túria, la Plana d'Utiel-Requena, la Foia de Bunyol, la Vall de Cofrents-Aiora, la Canal de Navarrés, la Ribera Alta, la Safor, la Costera, la Vall d'Albaida, el Vinalopó, l'Alcoià, la Marina Alta i el Comtat.

L'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) preveu per a hui temperatures que poden arribar en alguns punts de l'interior als 38º. A més, preveu cel poc núvol amb nuvolositat d'evolució en l'interior. Possibilitat d'alguna tempesta aïllada en l'interior nord a la vesprada. Temperatures en ascens lleuger a moderat. Vents fluixos variables amb brises.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.