Societat

Preemergència per risc d'incendis forestals

Afecta l'interior de les demarcacions de Castelló i València i el nord d'Alacant

La Conselleria de Governació, a través del Centre de Coordinació d'Emergències (CCE), ha decretat el risc màxim d'incendis forestals en l'interior de la demarcació de Castelló, en l'interior de la demarcació de València i en l'interior nord i litoral nord de la demarcació d'Alacant, a causa de les altes temperatures.

Governació recorda que el nivell 3 de preemergència o risc màxim d'incendis forestal suposa la prohibició de realitzar qualsevol tipus de foc, fins i tot en les zones recreatives autoritzades i habilitades a aquest efecte. D'altra banda, amb caràcter general, les cremes agrícoles a menys de 500 metres de terreny forestal estan completament prohibides entre l'1 de juny i el 30 de setembre. Les comarques a les quals afecta la preemergència, nivell 3 són: els Ports, l'Alt Maestrat, l'Alcalatén, l'Alt Millars, l'Alt Palància, el Racó, els Serrans, el Camp de Túria, la Plana d'Utiel-Requena, la Foia de Bunyol, la Vall de Cofrents-Aiora, la Canal de Navarrés, la Ribera Alta, la Safor, la Costera, la Vall d'Albaida, el Vinalopó, l'Alcoià, la Marina Alta i el Comtat.

L'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) preveu per a hui temperatures que poden arribar en alguns punts de l'interior als 38º. A més, preveu cel poc núvol amb nuvolositat d'evolució en l'interior. Possibilitat d'alguna tempesta aïllada en l'interior nord a la vesprada. Temperatures en ascens lleuger a moderat. Vents fluixos variables amb brises.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La piscina municipal redueix els incidents a l’estiu gràcies a l’increment de vigilància

figueres
MEDI AMBIENT

Impulsen la reintroducció de l’ibis ermità al massís del Montgrí

Ordís

Recuperada la circulació a L3 del Metro després d'un despreniment

BARCELONA

Primera residència i centre de dia a Badalona de la Fundació Vallparadís

BADALONA / TERRASSA

Tortosa, Roquetes i Alfara de Carles s’alien per promoure el parc natural del Port

TORTOSA

Retiren de les platges residus i algues arrossegats pel Ter en l’última crescuda

TORROELLA DE MONTGRÍ

Un projecte europeu posa en valor el paisatge cultural de muntanya

RIPOLL
MEDI AMBIENT

Preveuen aprovar l’ordenança de la ZBE al ple de setembre

girona

Consulta popular per escollir la reforma del parc municipal

MOLLERUSSA