Societat

Preemergència per risc d'incendis forestals

Afecta l'interior de les demarcacions de Castelló i València i el nord d'Alacant

La Conselleria de Governació, a través del Centre de Coordinació d'Emergències (CCE), ha decretat el risc màxim d'incendis forestals en l'interior de la demarcació de Castelló, en l'interior de la demarcació de València i en l'interior nord i litoral nord de la demarcació d'Alacant, a causa de les altes temperatures.

Governació recorda que el nivell 3 de preemergència o risc màxim d'incendis forestal suposa la prohibició de realitzar qualsevol tipus de foc, fins i tot en les zones recreatives autoritzades i habilitades a aquest efecte. D'altra banda, amb caràcter general, les cremes agrícoles a menys de 500 metres de terreny forestal estan completament prohibides entre l'1 de juny i el 30 de setembre. Les comarques a les quals afecta la preemergència, nivell 3 són: els Ports, l'Alt Maestrat, l'Alcalatén, l'Alt Millars, l'Alt Palància, el Racó, els Serrans, el Camp de Túria, la Plana d'Utiel-Requena, la Foia de Bunyol, la Vall de Cofrents-Aiora, la Canal de Navarrés, la Ribera Alta, la Safor, la Costera, la Vall d'Albaida, el Vinalopó, l'Alcoià, la Marina Alta i el Comtat.

L'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) preveu per a hui temperatures que poden arribar en alguns punts de l'interior als 38º. A més, preveu cel poc núvol amb nuvolositat d'evolució en l'interior. Possibilitat d'alguna tempesta aïllada en l'interior nord a la vesprada. Temperatures en ascens lleuger a moderat. Vents fluixos variables amb brises.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Un pregó coral que repassa 40 anys de ràdio, tret de sortida de la Festa Major

SALT
societat

Detinguda una conductora implicada en un accident amb tres morts a Castellfollit del Boix a finals de juny

Castellfollit del Boix

Detingut un bomber voluntari per l’incendi de l’any passat

portbou / colera
tradicions

Exhaurides en 40 minuts les gairebé 4.500 entrades pel Concurs de Castells de Tarragona

TARRAGONA
Medi AMbient

Estudien el nivell de metà que retenen els boscos catalans

Cerdanyola del Vallès
economia

Territori signa el conveni per a la construcció d’una rotonda en l’encreuament entre la C-14 i l’LV-3025, a Agramunt

Barcelona
medi Ambient

Aigües de Reus adjudica els treballs de recuperació de tres nous pous d’aigua del recinte de l’aeroport

Barcelona
societat

Fan retirar una vuitantena de vehicles abandonats als carrers

girona

El Port de Barcelona inicia la licitació per a la construcció de tres molls i la nova terminal de ferris al Moll Adossat

Barcelona