Societat

Demanen que una comissió investigue l'accident pirotècnic d'Elx

Compromís recalca que la Policia Local havia denunciat la manca d'efectius i alertava de les dificultats per garantir la seguretat durant la “guerra de les carretilles”

La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha demanat hui que l'equip de govern del PP pose en marxa una comissió per investigar què va originar la crema, abans d'hora, de la palmera de la Mare de Déu, que conclou tradicionalment l'espectacle pirotècnic de la Nit de l'Albà.

“Des de Compromís entenem que aquest fet és de gran rellevància, no només pel que significa per als il·licitans que per primera vegada s'han quedat sense un dels moments més importants de les seues festes, sinó també per la magnitud que podria haver assolit l'accident si haguera ferit molta més gent”, ha assenyalat Mireia Mollà.

La portaveu de la coalició local ha precisat que els ciutadans tenen dret a saber si s'havia establit el perímetre de seguretat, si s'havien pres totes les mesures de seguretat i a conéixer per què es va llançar un coet tan a prop de la torre de Santa Maria quan ja s'havia descobert la lona protectora de la Palmera.

“Cal recordar que només fa uns pocs dies la Policia Local denunciava la manca d'efectius i alertava de les dificultats que tindrien per a garantir la seguretat durant la “guerra de les carretilles” i, per tant, l'equip de Mercedes Alonso ha de donar explicacions sobre tot això”, ha afirmat.

Pel que fa a la protesta ciutadana que va tindre lloc després de la Nit de l'Albà a la plaça del Congrés Eucarístic, Mollà ha considerat que “més enllà del nerviosisme general, aquest fet va evidenciar que la ciutadania d'Elx rebutja la forma de governar del PP, la seua prepotència, la seua arrogància i la manca de diàleg amb els veïns, com va ocórrer quan Alonso decidí de manera unilateral posar fi a la guerra de carretilles”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
santa cristina d’aro

Busquen un piròman que ha provocat dos incendis forestals al municipi

santa cristina d’aro
PORTBOU

El Col·loqui Walter Benjamin aborda els reptes de la memòria democràtica en l’era digital

PORTBOU
SEGURETAT

Batlle diu que l’ús de pistoles elèctriques serà “puntual i amb garanties de traçabilitat”

Barcelona
societat

Presenten el “Pa de Mar” creat en motiu de la Copa Amèrica

Barcelona
SERVEIS

Les Brigades Municipals de Reus incorporen 25 treballadors més

Reus
POLICIAL

Detingudes cinc persones per estafar mitjançant ’smishing’

Mataró
ciència

La URV inaugura un estabulari d’alta seguretat valorat en 1,7 milions d’euros

Tarragona
SEGURETAT

Elena inaugura la comissaria “crucial i estratègica” dels Mossos

LA JONQUERA
societat

El Consell Comarcal de la Selva fa una bona valoració del primer any

santa col0ma de farners