Societat

hisenda municipal

L'alcalde d'Anglès lliura en mà el llibret de les Gales

L'alcalde d'Anglès, Pere Espinet, i els altres regidors reparteixen el programa de les Gales en mà a cada casa del municipi, tal com van fer l'any passat per estalviar-se aquesta despesa. Ells, amb l'ajuda de càrrecs de confiança, també han penjat cartells al poble i als altres del voltant amb la informació de les festes. Aquest any, a més, s'ha portat el programa als avis del centre de dia i als hospitals Josep Trueta i Santa Caterina.

Rebaixa de sou

Aquesta mesura d'estalvi s'afegeix a d'altres empreses pel consistori, com ara la rebaixa de sou de l'alcalde i regidors. Aquesta rebaixa d'uns 50.000 euros l'any ha permès mantenir dos llocs de treball a l'Ajuntament, segons van explicar des del govern local. La rebaixa de sou es va prendre “a principi de legislatura, i no ara que sembla que tothom ho vol fer”, va detallar Espinet. L'alcalde, per exemple, ha passat de cobrar 1.800 euros (2009) a cobrar els 850 actuals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.