Societat

Els Castellers de Vilafranca descarreguen el 3d9 amb folre i agulla a l'Arboç

És la quarta vegada a la història dels castells que fan aquesta construcció, la primera d'aquesta temporada i la segona fora de la seva localitat

La Colla Vella dels Xiquets de Valls fa la tripleta, mentre la Jove de Tarragona fa dos intents desmuntats de 4d9f, i els Minyons de l'Arboç, castells de set

Gran diada castellera de la Festa Major de l'Arboç, on els Castellers de Vilafranca han aconseguit descarregar per quarta vegada a la història dels castells un 3d9 amb folre i agulla, el primer d'aquesta temporada i el segon que fa fora de la seva localitat.

Els verds ha completat una gran actuació, l'última abans de la diada de Sant Fèlix, amb un 4d9f i un 3d9f.

La Colla Vella dels Xiquets de Valls ha fet la tripleta a l'Arboç, és a dir, un 3d9f, un 4d9f i un 5d8. La Vella ha tancat la diada amb un P6.

La Jove de Tarragona no ha tingut gaire sort aquest diumenge, que ha començat amb un 5d8, i després de fer dos intents desmuntats de 4d9f ha renunciat a fer construccions de nou i ha tancat la diada amb un 2d8f.

Pel que fa a la colla local, els Minyons de l'Arboç, han fet un 5d7, 7d7 i un 4d7a.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.