Societat

Repetits talls elèctrics condicionen la fi de festa de Banyeres

L'acte més perjudicat va ser la processó de la Relíquia

Una sèrie de talls repetits en el subministrament elèctric, els quals van tindre la seua major incidència des de les 19 hores del diumenge fins quasi la mitjanit i que van afectar en diverses ocasions a la totalitat de la població, han constituït la nota anecdòtica en la fi de la festa de Relíquia de St. Jordi a Banyeres de Mariola, sent l'acte de la processó el més perjudicat quan la relíquia feia la seua entrada a l'església parroquial deslluint en part l'acte.

L'alcalde Toni Belda ha informat que l'avaria va quedar localitzada, finalment, en una conducció elèctrica subterrània situada a l'altura del Camí de Castalla i a la vora d'una empresa de filatures.

Segons Belda, els serveis tècnics de la companyia Iberdrola van tindre dificultats a l'hora de detectar la seua ubicació exacta i l'han qualificat com «molt rara» , descartant-se que la mateixa siga una possible conseqüència de la pluja caiguda en la vesprada del darrer dijous quan la precipitació recollida en la població va oscil·lar al voltant dels 40 litres per m2.

Una vegada localitzada l'avaria, Iberdrola va habilitar un camió transformador amb la finalitat de restablir amb normalitat el servei elèctric, treballant a hores d'ara en la solució del problema.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.