Festes populars i fires

Un maridatge particular

Man­lleu. La loca­li­tat oso­nenca marida el porc i la cer­vesa en una festa que com­bina gas­tro­no­mia i oci. Durant el cer­ta­men es pot visi­tar un mer­cat de pro­duc­tes de pro­xi­mi­tat i es con­vida a degus­tar i com­prar pro­duc­tes del porc i cer­ve­ses arte­sa­nes. Dis­sabte 22 i diu­menge 23 té lloc la matança del porc i l'ela­bo­ració d'embo­tits en directe. A més s'ofe­rei­xen tallers, com el de fer pa artesà, el de cuina per a nens i famílies o el taller de cuina i tast guiat en què David San­glas i Ber­nat Vila­ra­sau mos­tra­ran com pre­pa­rar una crema de patata amb cer­vesa negra i morro de porc con­fi­tat. La fira també con­vida a conèixer millor la ciu­tat, amb jor­nada de por­tes ober­tes al Museu Indus­trial del Ter i una visita guiada a la Colònia Rosiñol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.